ICONICS získavá certifikaci ISO 9001:2015

Společnost ICONICS poskytuje snadno použitelný automatizační software, který dokáže vizualizovat, analyzovat a mobilizovat informace v reálném čase pro jakoukoli aplikaci na jakémkoli zařízení, což umožňuje zlepšení energetické účinnosti, produktivity a kvality produktu. Společnost ICONICS s hrdostí oznamuje, že získala certifikaci ISO 9001:2015.

Press Release | Published: 15.01.2020
Společnost ICONICS vyvinula a implementovala svůj systém řízení kvality s cílem zlepšit celkový výkon, udržet vysokou úroveň kvality a silný zákaznický servis a poskytnout pevný základ pro iniciativu udržitelného rozvoje. Rozhodnutí pracovat na akreditaci ISO 9001 je důkazem závazku poskytovat svým zákazníkům vysoce kvalitní a konzistentní produkty a služby a pokračující investice do technologií a vývoje.

Při dosahování souladu s normou ISO 9001 se společnost ICONICS rozhodla spolupracovat s jedním z největších certifikačních orgánů na světě, British Standards Institute (BSI); světový lídr v oboru posuzování a certifikace standardů a systémů řízení. BSI přezkoumala systém řízení ICONICS a udělila certifikaci standardu jako nezávislý odborník třetí strany. Zákazníkům to poskytuje nezávislou jistotu, že závazek společnosti ICONICS ke kvalitě je všudypřítomný v celé společnosti a jejích procesech.

Společnost ICONICS, která se nedávno stala součástí skupiny Mitsubshi Electric, považuje za nejdůležitější úsilí zajištění kvality ve své správě a postupech.

“Kvalita je jednou z hlavních priorit skupiny Mitsubishi Electric na celém světě," řekl Yuji Ichioka, výkonný viceprezident, “a certifikace ISO 9001 ICONICS je dokonale sladěna s firemním směřováním společnosti Mitsubishi Electric.” Toto označení je zvláště důležité pro vývojáře softwaru, jehož řešení zahrnují nástroje, které pomáhají zákazníkům analyzovat a zlepšivat vlastní kvalitu produktů a služeb. Certifikace ISO 9001 se často používá jako měřítko pro mnoho organizací při zvažování dodavatelů nebo obchodních partnerů. Společnost ICONICS je hrdá na to, že získala toto vyznamenání.

“Ve společnosti ICONICS se neustále snažíme zlepšovat naše produkty a služby, aby nás zákazníci uznávali jako vůdce a vynikající dodavatele automatizačního softwaru a služeb,” řekl Dave Oravetz, viceprezident pro strojírenství. “Abychom tohoto dosáhli, pečlivě shromažďujeme zákaznické vstupy, jasně definujeme požadavky na výrobky, vytváříme výrobky, které vyhovují těmto požadavkům, stějně jako požadavkům ISO 9001, a to za účelem neustálého zlepšování.”
 
O společnosti ICONICS
ICONICS má centrálu ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru v oblasti vizualizace, HMI, SCADA a energetických řešení. S více než 375 000 instalacemi ve více než100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, ICONICS software je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována výrobním partnerem roku 2018 společnosti Microsoft a nyní je šestinásobným držitelem ceny Microsoft Partner roku.
   
ICONICS základní informace
ICONICS, dlouhodobý zlatý partner společnosti Microsoft a šestinásobný držitel ceny Microsoft Partner roku, včetně výroby, vývoje aplikací a partnera CityNext roku, poskytuje řešení pro zvýšení produktivity, zkrácení doby integrace a provozních nákladů a optimalizaci využití aktiv s vizualizačním a automatizačním softwarem. Společnost ICONICS byla založena v roce 1986 a má 375 000 instalací ve více než 100 zemích po celém světě. ICONICS splňuje náročné aplikační výzvy automobilového průmyslu, automatizace budov, potravinářského průmyslu, vládní infrastruktury, výroby, petrochemického průmyslu, farmaceutického průmyslu, obnovitelné energie, veřejných služeb a vodohospodářství. Společnost ICONICS jako spravovaný partner společnosti Microsoft ISV navrhuje svá řešení pro využití technologií společnosti Microsoft, včetně Windows 10, Windows Server, Microsoft .NET, Microsoft Azure, SQL Server a Microsoft SharePoint.
 
© 2020 ICONICS, Inc. všechna práva vyhrazena. AnalytiX a jeho příslušné moduly jsou registrované ochranné známky společnosti ICONICS, Inc. GENESIS64, GENESIS32, Hyper Historian, BizViz, PortalWorX, MobileHMI a jejich příslušné moduly, OPC-To-The-Core a Visualize Your Enterprise jsou ochranné známky společnosti ICONICS, Inc. názvy produktů a společností zde uvedené mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků.