ICONICS představuje nový blog

Během této doby omezené sociální interakce, společnost ICONICS přišla s vydáním nového blogu jako způsobu, jak zůstat ve spojení se svými partnery a zákazníky.

Press Release | Published: 03.12.2020
Foxborough, MA – 1. prosince 2020 Společnost ICONICS, globální poskytovatel automatizačního softwaru pokročilých webových aplikací s certifikací OPC UA a BACnet vizualizací, analýzou a mobilních softwarových řešení pro výrobu, průmysl a inteligentní budovy, oznamuje vydání nového blogu.

Během této doby limitované sociální interakce, si společnost ICONICS uvědomila, jak je důležité zůstat v kontaktu se svými partnery a zákazníky a vzhledem k tomu, že jsou řešení digitální transformace kritickým nástrojem v tomto novém normálu, je načasování ideální. Zaměstnanci ze společnosti ICONICS z různých oddělení s odlišnými expertními znalostmi budou přispívat svými myšlenkami a znalostmi ohledně nových technologí a trendů. Na novém blogu se také dozvíte o všech důležitých oznámeních, shrnutích jednotlivých událostí (ajko například článek  Connecting in a Disconnected World z nedávné virtuální události Connect 2020) a uslyšíte o zákaznických aplikacích z různých odvětví.

Sledující na našich sociálních médiích budou upozorněni vždy, když vyjde nový příspěvek na našem blogu, tak se ujistěte, že sledujete společnost ICONICS, abyste měli přehled o všech novinkách. S nadějí, že čtenáři budou tento blog považovat za učitečné místo, kde se budou učit a zůstávat v kontaktu se společností ICONICS, vás prosíme o sdílení všech vašich názorů a nápadu na budoucí příspěvky na  email