ICONICS uvádí novou nabídku na Azure Marketplace

ICONICS uvádí novou nabídku na Azure Marketplace, aby uspokojili poptávku zákazníků po cloudovém řešení pro virtuální stroje.

Press Release | Published: 17.07.2020
Foxborough, MA – 17. července 2020 – společnost ICONICS, globální poskytovatel softwaru pro automatizaci pokročilých webově podporovaných vizualizací, analýz a mobilních softwarových řešení OPC UA a BACnet pro aplikace ve výrobě, průmyslu a inteligentních budovách, dnes oznamuje dostupnost nových nabídek pro sadu ICONICS na webu Azure Marketplace.
 
Tyto nabídky virtuálních strojů od společnosti ICONICS na Azure Marketplace obsahují kompletní instalaci GENESIS64™, Hyper Historian™, IoTWorX™, a AnalytiX® Suite. Aktuálně jsou k dispozici pro verzi 10.96 a nedávno vydanou verzi 10.96.1.
 
Využití těchto nabídek virtuálních strojů v Azure zrychluje připojování nových projektů nebo umožňuje uživatelům rychle otestovat nové funkce bez zdlouhavých instalačních časů nebo nutnosti obstarat nový hardware či vybavení od IT. Nabídky společnosti ICONICS budou aktualizovány přibližně každé dva měsíce pomocí nejnovějších aktualizací společnosti Microsoft nebo když ICONICS vydá novou souhrnnou kritickou opravu, takže obrázky budou vždy aktuální pro danou verzi, to vše při využití škálovatelnosti a zabezpečení Azure platformy.
 
“Tato nová nabídka sady ICONICS na webu Azure Marketplace je skutečnou změnou,” řekl Zhi Wei Li, ředitel inovačních a inkubačních řešení společnosti ICONICS. “Je to nejrychlejší způsob, jak nasadit plně funkční systém SCADA s alarmujícím, historickým sběrem dat, vizualizací a připojením k internetu věcí. Deset minut nebo méně a můžete začít budovat svůj systém SCADA bez bolesti hlavy při instalaci nebo nastavování.”
 
Azure Marketplace je online obchod pro tisíce certifikovaných, otevřených zdrojů, komunitních aplikací a vývojářských služeb, který zákazníkům poskytuje snadný způsob testování a nasazování podnikových aplikací, vytváření vlastních mobilních prostředí a získávání poznatků z jejich dat. Vytvoření účtu na Azure Marketplace je pro nové uživatele zdarma a zahrnuje kredit 200 dolarů, který zákazníkům umožňuje prozkoumat produkty, jako je například sada ICONICS.
 
Learn more about these offers on the Azure Marketplace:
O společnosti ICONICS
ICONICS má sídlo ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetických řešení. Software ICONICS s více než 375 000 instalacemi ve více než 100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována Microsoft Partner roku 2018 a v současné době je šestinásobným vítězem této ceny.