Společnost ICONICS jmenována finalistou Microsoft Partner roku 2020

Společnost ICONICS byla zařazena mezi finalisty Microsoft Partner roku 2020 v kategorii Internet věcí.

Press Release | Published: 13.07.2020
Foxborough, MA – 13. července 2020 – společnost ICONICS, přední poskytovatel softwaru pro vizualizaci připojeného pracovního softwaru založeného na umělé inteligenci pro aplikace ve výrobě, průmyslu a inteligentních budovách, oznámila, že byla zařazena jako finalista soutěže Microsoft Partner roku 2020 v kategorii Internet věcí. Společnost byla oceněna v globálním poli špičkových partnerů společnosti Microsoft za prokázání excelence v oblasti inovací a implementace zákaznických řešení založených na technologii Microsoft.

Toto je deváté ocenění Partner roku za poslední desetiletí. Společnost ICONICS naposledy získala ocenění Partner roku 2018 v kategorii Výroba a v minulých letech získala ocenění v několika dalších kategoriích, včetně vývoje aplikací a v rámci iniciativy CityNext.

“Integrace IoT je pro ICONICS primárním zaměřením, stejně jako pro mnoho našich globálních zákazníků,” řekl Russ Agrusa, prezident a generální ředitel ICONICS. “Toto nedávné uznání jako finalisty Microsoftu pro rok 2020 za internet věcí posiluje náš závazek poskytovat špičková automatizační softwarová řešení bez problémů integrovaná s příkladnou cloudovou konektivitou. Ukazuje také, jak pokračujeme v inovacích a rozvoji našich silných pracovních vztahů se společností Microsoft jménem mnoha našich sdílených zákazníků po celém světě.”

Ocenění Microsoft Partner roku oceňuje partnery společnosti Microsoft, kteří během uplynulého roku vyvinuli a dodali výjimečná řešení založená na Microsoftu. Ocenění byl rozdělena do několika kategorií, přičemž vyznamenaní byli vybráni ze souboru více než 3 300 předložených nominací z více než 100 zemí světa. Společnost ICONICS byla nominována za poskytování vynikajících řešení a služeb v technologii IoT.

Ocenění partner roku za internet věcí může získat partner, který u svých zákazníků navrhl, vyvinul a nasadil řešení pro internet věcí postavené na inteligentním cloudu a inovacích inteligentních hranic společnosti Microsoft. Řešení Azure IoT využívá signály a ne data ze stávajících i nových zařízení, odkrývá výkonné poznatky a pomáhá podnikům podniknout kroky – zajistit provozní efektivitu, transformovat obchodní modely a přidat nové zdroje příjmů pro sebe i pro své zákazníky.
 
“Je mi ctí ocenit vítěze a finalisty cen Micorosft Partner roku 2020,” uvedla Gavriella Schuster, podniková viceprezidentka společnosti One Commercial Partner, Microsoft. “Tito partneři jdou nad rámec a přinášejí včasná řešení, která řeší složité výzvy, kterým čelí podniky po celém světě – od virtuální komunikace a spolupráce až po pomoc zákazníkům při realizaci jejich plného potenciálu s cloudovými službami Azure i mimo ně. Jsem hrdá na to, že mohu ocenit a poblahopřát každému vítězi a finalistovi.”

O společnosti ICONICS
ICONICS má sídlo ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetických řešení. Software ICONICS s více než 375 000 instalacemi ve více než 100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována Microsoft Partner roku 2018 a v současné době je šestinásobným vítězem této ceny.