ICONICS vydává verzi 10.96.1 sady pro automatizaci

ICONICS vydává verzi 10.96.1 sady pro automatizace se zdokonalenou instalací, konektivitou BACnet – IoT, poruchovými alarmy a další.

Press Release | Published: 16.07.2020
Foxborough, MA – 16. července 2020 – společnost ICONICS, globální poskytovatel softwaru pro automatizaci pokročilých webových OPC UA a BACnet certifikovaných vizualizací, analýz a mobilních softwarových řešeních pro výrobní, průmyslové a inteligentní stavební aplikace, dnes oznámila, že vydala verzi 10.96.1 své automatizační softwarové sady.

 Verze 10.96.1 obsahuje hlavní vylepšení napříč mnoha nabídkami automatizačního softwaru ICONICS, včetně GENESIS64™ SCADA a automatizace budov, datového historianu Hyper Historian™, analýzy dat AnalytiX®, mobilních dat MobileHMI™ a řešení pro cloudová připojení IoTWorX™.
 
“Toto vydání verze 10.96.1 poskytuje celou řadu nových funkcí a vylepšení zaměřených na zákazníka, “ řekl Russ Agrusa, generální ředitel společnosti ICONICS. “Každé vylepšení bylo navrženo tak, aby pomohlo zákazníkům “udělat neviditelné viditelným” a získat tak více ze svého připojeného zařízení a objemů dat prostřednictvím vylepšené vizualizace, historizace, mobilizace, analýzy a cloudové konektivity.”
 
Mezi nejdůležitější vylepšení ve verzi 10.96.1 patří:
  • Vylepšená instalace – pro bezproblémovou akutalizaci
  • Nová samostatná instalace CFSWorX™ – řešení ICONICS pro připojení v terénu
  • Poruchy dostupné jako alarmy – prostřednicvím detekce/diagnostiky poruch a integrace alarmů
  • Připojení zařízení BACnet/IotWorX Edge – zvýšení možností cloudové komunikace
  • Funkce Pivot v tabulkách/kategoriálních grafech – rozšiřující možnosti vizualizace KPI
  • Podpora Push notifikací pro aplikace pro iOS i Android – pro lepší doručování mobilních informací
 
Spojují řadu dalších doplňků a vylepšení v rámci automatizačních řešení ICONICS, včetně integrace s výstrahami Vonage, třídění připojeného pracovníka na základě doby jízdy, vylepšené připojení SNMP, ikony aktiv na displejích prohlížeče chyb a redundance systémového serveru podle aktiv.
 
Zákazníci a partneři jsou vítáni na otestování verze 10.96.1 a jejích nových funkcí. Stáhněte si bezplatnou zkušební verzi nebo ji získejte předinstalovanou na Azure Marketplace .
 
O společnosti ICONICS
ICONICS má sídlo ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetických řešení. Software ICONICS s více než 375 000 instalacemi ve více než 100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována Microsoft Partner roku 2018 a v současné je šestinásobným vítězem této ceny.