Transformujte své podnikání, nejnovější série webcastů ICONICS

Společnost ICONICS s potěšením oznamuje svou nejnovější sérii webcastů Transform Your Business. Každá z 15 lekcí poskytne informace o produktech ICONICS, zkontroluje řešení pro vaši firmu a to, jak mohou ovlivnit vaši spodní hranici.

Press Release | Published: 25.03.2020

Společnost ICONICS s potěšením oznamuje svou nejnovější sérii webcastů Transofrm Your Business. Každá z 15 lekcí zkontroluje řešení pro vaši firmu a to, jak mohou ovlivnit vaši dolní hranici. Lekce poskytnou vhled do řešení ICONICS pro IoT,SCADA, rozšířenou realitu, analytics, cloud a nositelná zařízení a inovativní způsoby, jak je lze aplikovat při řešení výzev pro zákazníky ve výrobě, průmyslové automatizaci a inteligentních budovách.

Společnost zahájila tuto sérii v pátek 20. března svým prvním webcastem “Advanced SCADA Tools for New Decade”, který poskytl přehled na vysoké úrovni o nejnovějších nových funkcích pro verzi 10.96 sady ICONICS Suite, včetně tipů, kde se můžete o všem dozvědět více. Rovnováha série se ponoří do témat od “Jak analyzovat vaše aktiva a zlepšit KPI v reálném čase”, přes způsoby, jak “zlepšit efektivitu údržby s připojenou službou v terénu”, až po “velké zprávy o velkých datech: Co je nového v úložných aplikacích” a téměř cokoli mezi tím.

Úplný popis relací včetně časů zahájení, přednášejících a registrace se nachází na adrese iconics.com/webcasts.