ICONICS CFSWorX™ software pro připojení v terénu získal ocenění Control Engineering, volba inženýrů

Řešení ICONICS CFSWorX™ pro připojení v terénu získalo cenu Control Engineering, volba inženýrů v kategorii Software – mobilní aplikace. Publikace byla zveřejněna 3. února 2020.

Press Release | Published: 03.02.2020
Foxborough, MA – February 3, 2020 – ICONICS je světovým poskytovatelem softwaru pro automatizaci a šestinásobným vítězem ocenění Mircosoft Partner roku, který poskytuje pokročilé webové vizualizace, analýzy a mobilní softwarová řešení OPC UA a BACnet pro jakoukoli energetickou, výrobní, průmyslovou aplikaci nebo automatizaci budov.  Řešení IC FieldS CFSWorX™ pro připojení v terénu získalo cenu Control Engineering volba inženýrů v kategorii Software – mobilní aplikace. Publikace byla zveřejněna 3.února 2020.

Control Engineering, součást CFE Media, ocenila produkty ve 29 kategoriích řídicích, přístrojových a automatizačních produktů představených v roce 2019 podle výběru předplatitellů tisku a online časopisu. Toto je 33. ročník ocenění produktů pro publikaci, zdůrazněné v měsíčním vydání únor 2020, v několika bulletinech a na adrese www.controleng.com/EngineersChoice.

“Společnost ICONICS je poctěna tím, že získala cenu Control Engineering volba inženýrů 2020 za CFSWorX”, řekl Russ Agrusa, prezident a generální ředitel společnosti ICONICS. “Toto řešení bylo navrženo s ohledem na úsporu času, spolupráci, sdílení znalostí, důraz na dovednosti a snadné použití, což jsou společné cíle pro většinu inženýrů.”

“ICONICS CFSWorX, využívající monitorování a oznámení v reálném čase, integuje s jinými systémy, alarmy a eskalaci, umožňuje větší komunikaci, efektivitu a produktivitu,” řekl Mark T. Hoske, manažer obsahu Control Engineering. “Neustálé zlepšování mezi předními poskytovateli technologií zajišťuje, že výrobci, strojní a integrátoři automatizačních systémů mohou dosáhnout úrovně agility, efektivity a účinnosti nezbytné k tomu, aby mohli konkurovat – a vyhrát – v dnešní globální ekonomice.”

CFSWorX™ společnosti ICONICS je řešení navržené k zefektivnění účinnosti organizací terénních služeb pomocí inteligentního plánování a spolehlivých oznámení. Umožňuje pracovníkům v terénů a údržbářům pohybovat se od staršího modelu break/fix směrem k aktivnějšímu řízení zařízení a vybavení. To umožňuje organizacím v jakémkoli odvětví snížit prostoje a snížit tak náklady na údržbu.

CFSWorX poskytuje monitorování připojeného zařízení v reálném čase, ať už se jedná o provozovnu nebo přes internet věcí. Když jakékoli takové zařízení přejde do stavu poplachu nebo poruchy, CFSWorX používá inteligentní algoritmy a přízpůsobitelný vážený systém bodování k určení, který terénní pracovní je nejlepší pro úkol údržby – na základě jejich umístění, harmonogramu, dostupnosti a úrovně dovedností – a poté odešle upozornění na mobilní zařízení terénního pracovníka k okamžité akci.

O ocenění
Do kategorie volba inženýrů 2020 bylo více než 100 nominací produktů od 57 společností. Odběratelé Control Engineering hlasovali, aby identifikovali produkty, které považovali za nejvíce výjimečné na základě technologického pokroku, služeb pro průmysl a dopadu na trh. Vítězové ocenění volba inženýrů byli jmenování ve 29 kategoriích. Ceny budou uděleny v rámce akce Engineering Awards 2020, která se koná 27. dubna 2020 v Chicagu.

Pro bližší informace o  CFSWorX se podívejte zde: https://iconics.com/Resources/Videos/CFSWorX.
Na ocenění produktu se podívejte zde:

O Control Engineering
Control Engineering (www.controleng.com) je lídrem v propojování globálního publika průmyslového inženýrství prostřednictvím pokrytí a vzdělávání v oblasti automatizačních, kontrolních a instrumentálních technologií regionálně zaměřeným a jednatelným způsobem prostřednictvím online a tiskových médií a osobních akcí. Control Engineering je součástí CFE Media LLC se sídlem v Downers Grove, Illinois. CFE je zkratka pro “Content for Engineers” (www.cfemedia.com).

O společnosti ICONICS
ICONICS má centrálu ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru v oblasti vizualizace, HMI, SCADA a energetických řešení. S více než 375 000 instalacemi ve více než100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, ICONICS software je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována výrobním partnerem roku 2018 společnosti Microsoft a nyní je šestinásobným držitelem ceny Microsoft Partner roku.