Softwarové řešení společnosti ICONICS Hyper Historian™ bylo jmenováno finalistou ceny Control Engineering Engineers Choice Award

Společnost ICONICS byla jmenována finalistou 2021 Engineers Choice za Hyper Historian – pokročilý 64bitový vysokorychlostní, spolehlivý a robustní historian, který se integruje s nejnovějšími technologiemi velkých dat, včetně Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka a Hadoop.

Press Release | Published: 15.10.2020
Foxborough, MA – 15. října 2020 – společnost ICONICS, globální poskytovatel softwaru pro automatizaci pokročilých webových OPC UA a BACnet certifikovaných vizualizačních, analytických a mobilních softwarových řešení pro výrobní, průmyslové a inteligentní stavební aplikace, dnes oznamuje, že software Hyper Historian ™  byl vyhlášen finalistou ceny Control Engineering 2021 Engineers Choice v kategorii Software – Asset Management, kategorie Reportování.
 
Control Engineering, součást CFE Media, oceňuje produkty v několika kategoriích řídicích, přístrojových a automatizačních produktů představených v roce 2020, které si vybrali předplatitelé tiskové i online verze. Toto je 34. ročník ceny uznávající produkt v publikaci vycházející v únoru 2021, stejně jako v několika zpravodajích a na webu www.controleng.com/EngineersChoice.
 
Hyper Historian společnosti ICONICS je pokročilý 64bitový vysokorychlostní, spolehlivý a robustní historian. Vyvinutý pro nejkritičtější aplikace, pokročilý algorirmus přináší bezkonkurenční výkon s velmi efektivním využitím zdrojů. Hyper Historian se integruje s nejnovějšími technologiemi velkých dat, včetně Azure SQL, Microsoft Data Lakes, Kafka a Hadoop. Díky tomu je Hyper Historan nejúčinnějším a nejbezpečnějším výrobním historianem v reálném čase pro jakýkoli operační systé Microsoft.
 
S novou jednotnou konfigurací společnosti ICONICS lze tagy historianů rychle a snadno vytvořit z databáze aktiv několika kliknutími. Tato integrace umožňuje přidružit historická data v kontextu hierarchie aktiv kompatibilních s ISA-95. Uživatelé mohou využít vestavěné funkce BI k vytváření responzivních a plně přizpůsobitelných dashboardů pro organizaci a procházení historie struktury aktiv. S daty lze provádět složité výpočty, hledat trendy nebo abnormality, vytvářet průběžné průměry, vyhlazovat hrubá data atd.
 
Hyper Historian pomáhá zajistit, že žádná data nezmeškáte pomocí funkce redundantního záznamníku a vzdáleného kolektoru. Kolektory mohou být na vzdálených webech vedle zdroje dat, ukládat data a předávat je, když je k dispozice připojení. Protokoly mohou běžet redundantně a uchovávat synchronizované kopie cenných dat, aby byly chráněny před selháním hardwaru nebo sítě.
 
“Společnost ICONICS je poctěna, že byla jmenována finalistou Engineers Choice pro rok 2021 za Hyper Historian,” řekl Russ Agrusa, prezident a generální ředitel společnosti ICONICS. “Tato nominace nám říká, že jsme na správné cestě k poskytování řešení výzvám, kterým inženýři každý den čelí.” S hyper Historianem to zahrnuje rychlou archivaci a načítání velkých dat pro naše zákazníky a partnery v celé řadě aplikací.”
 
Hlasování je nyní otevřeno prostřednictvím databáze “New Products for Engineers” společnosti Control Engineering na adrese www.controleng.com/NP4E. Pamatujte, že hlasování pro cenu Control Engineering Engineers’ Choice Award je přísně omezeno na kvalifikované předplatitele produktů CFE Media, kteří mají odpovědnost za nákup. Nikdo jiný není oprávněn volit. Všechny hlasy, které nesplňují tato kritéria, budou diskvalifikovány. Hlasování končí ve čtvtek 31. prosince 2020.  Další informace najdete v oficiálních pravidlech na adrese https://www.controleng.com/events-and-awards/engineers-choice-awards/official-rules.html.
 
O Control Engineering
Control Engineering (www.controleng.com) je lídrem v propojování globálního publika průmyslového inženýrství prostřednictvím pokrytí a vzdělávání v oblasti automatizačních, řídicích a přístrojových technologií regionálně zaměřených akčním způsobem prostřednictvím online a tištěných médií a osobních akcí. Control Engineering, Consulting-Specifying Engineer a Plant Engineering jsou součástí CFE Media LLC se sídlem v Downers Grove, Illinois. CFE znamená Content for Engineers.(www.cfemedia.com).
 
O společnosti ICONICS
ICONICS má sídlo ve Foxborough v Massachusetts a je globálním vývojářem softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetických řešení. Software ICONICS s více než 375 000 instalacemi ve více než 100 zemích po celém světě a provozovanými ve více než 70 procentech 500 globálních společností, je doporučován pro automatizaci, monitorování a optimalizaci nejdůležitějších aktiv zákazníka. Společnost ICONICS byla jmenována Microsoft Partner roku 2018 a v současné době je šestinásobným vítězem této ceny.
   
ICONICS základní informace
Společnost ICONICS, dlouholetý zlatý partner společnosti Microsoft a šestinásobný držitel ceny Microsoft Partner Roku, v oblasti výroby, vývoj aplikace a CityNext Partner, poskytuje řešení pro zlepšení produktivity, snížení doby integrace a provozních nákladů a optimalizaci využití majetku s vizualizačním a automatizačním softwarem. Společnost ICONICS, založená v roce 1986, má 375 000 instalací ve více než 100 zemích po celém světě. Společnost ICONICS splňuje náročné aplikační výzvy automobilového průmyslu, automatizace budov, potravinářského průmyslu, vládní infrastruktury, výroby, petrochemie, farmacie, obnovitelných zdrojů energie, veřejných služeb a vodohospodářského průmyslu. Jako spravovaný partner Microsoft ISV, ICONICS navrhuje svá řešení pro využití technologií Microsoftu, včetně Windows 10, Windows Server, Microsoft .NET, Microsoft Azure, SQL Server a Microsoft Share Point.
 
© 2020 ICONICS, Inc. Všechna práva vyhrazena. AnalytiX a jeho příslušné moduly jsou registrované ochranné známky společnosti ICONICS, Inc. GENESIS64, GENESIS32, Hyper Historian, BizViz, PortalWorX, MobileHMI a jejich příslušné moduly, OPC-To-The-Core a Visualize Your Enterprise jsou ochranné známky společnosti ICONICS, Inc. Zde uvedené názvy produktů a společností mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků.