ICONICS Uzyskuje Certyfikację ISO 9001:2015.

ICONICS dostarcza łatwe w użyciu oprogramowanie automatyzujące, które może wizualizować, analizować i mobilizować informacje w czasie rzeczywistym dla każdej aplikacji na dowolnym urządzeniu, umożliwiając poprawę efektywności energetycznej, wydajności i jakości produktu. ICONICS z dumą ogłasza, że uzyskał certyfikat ISO 9001:2015.

Press Release | Published: 15.01.2020
ICONICS opracował i wdrożył swój system zarządzania jakością w celu poprawy ogólnej wydajności, utrzymania wysokiego poziomu jakości i profesjonalnej obsługi klienta oraz zapewnienia solidnych podstaw dla inicjatyw zrównoważonego rozwoju. Decyzja o pracy nad akredytacją ISO 9001 świadczy o zaangażowaniu w dostarczanie wysokiej jakości spójnych produktów i usług swoim klientom oraz o ciągłych inwestycjach w technologię i rozwój.

Osiągając zgodność z normą ISO 9001, ICONICS zdecydował się na współpracę z jedną z największych na świecie jednostek certyfikujących, British Standards Institute (BSI); światowym liderem w branży norm i systemów zarządzania oceną i certyfikacją. BSI dokonało przeglądu systemu zarządzania ICONICS i przyznało mu certyfikację jako niezależnemu specjaliście zewnętrznemu. Daje to klientom niezależną gwarancję, że zaangażowanie ICONICS w jakość jest wszechobecne w całej firmie i jej działaniach.

ICONICS, który niedawno stał się częścią Mitsubishi Electric Group, uważa zapewnianie jakości w swoim zarządzaniu i praktykach za jeden z najważniejszych aspektów.

"Jakość jest jednym z najważniejszych priorytetów Mitsubishi Electric Group na całym świecie", powiedział Yuji Ichioka, wiceprezes wykonawczy, "a uzyskanie przez ICONICS certyfikatu ISO 9001 jest zgodne z kierunkiem korporacyjnym Mitsubishi Electric". Odznaczenie to jest szczególnie ważne dla twórcy oprogramowania, którego rozwiązania zawierają narzędzia pomagające jego klientom analizować i poprawiać jakość ich własnych produktów i usług. Certyfikat ISO 9001 jest często używany jako wzorzec dla wielu organizacji przy rozważaniu dostawców lub partnerów biznesowych. ICONICS jest dumny, że zdobył to wyróżnienie.

"W ICONICS nieustannie dążymy do doskonalenia naszych produktów i usług tak, aby nasi klienci uznawali nas za lidera i doskonałego dostawcę oprogramowania i usług z zakresu automatyki", powiedział Dave Oravetz, wiceprezes ds. technicznych. "Aby to osiągnąć, skrupulatnie zbieramy opinie od klientów, jasno definiujemy wymagania produktowe, tworzymy produkty zgodne z tymi wymaganiami, jak również z wymaganiami normy ISO 9001, i robimy to w celu ciągłego doskonalenia".

O ICONICS
ICONICS ma siedzibę główną w Foxborough, Massachusetts i jest globalnym twórcą oprogramowania: HMI/SCADA, IoT i analitycznego oraz rozwiązań w zakresie oprogramowania w chmurze dla rynku produkcyjnego, przemysłowego i automatyki budynków. Z ponad 350.000 instalacji w ponad 100 krajach na całym świecie, które działają w ponad 70 procentach z 500 ogólnoświatowych firm, oprogramowanie ICONICS jest zalecane do automatyzacji, monitorowania i optymalizacji najbardziej krytycznych aktywów klienta. ICONICS otrzymał niedawno tytuł Microsoft Manufacturing Partner of the Year 2018 i jest sześciokrotnym laureatem nagrody Microsoft Partner of the Year.

Informacje Podstawowe o ICONICS
ICONICS, wieloletni złoty partner Microsoft i sześciokrotny laureat nagrody Microsoft Partner of the Year, w tym producent, twórca aplikacji i posiadacz tytułu CityNext Partner of the Year, dostarcza rozwiązania zwiększające produktywność, skracające czas integracji i koszty operacyjne oraz optymalizujące wykorzystanie zasobów dzięki oprogramowaniu do wizualizacji i automatyzacji. Założona w 1986 roku firma ICONICS posiada 350.000 instalacji w ponad 100 krajach na całym świecie. ICONICS spełnia wysokie wymagania aplikacyjne dla przemysłu motoryzacyjnego, spożywczego i napojów, produkcyjnego, petrochemicznego, farmaceutycznego, wodno-ściekowego automatyki budynków, infrastruktury rządowej, energii odnawialnej i użyteczności publicznej. Jako partner zarządzający Microsoft ISV, ICONICS projektuje swoje rozwiązania w oparciu o technologie Microsoft, w tym Windows 10, Windows Server, Microsoft .NET, Microsoft Azure, SQL Server i Microsoft SharePoint.

© 2020 ICONICS, Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone. AnalytiX i jego moduły są zastrzeżonymi znakami towarowymi firmy ICONICS, Inc. GENESIS64, GENESIS32, Hyper Historian, BizViz, PortalWorX, MobileHMI i ich moduły, OPC-To-The-Core oraz Visualize Your Enterprise są znakami towarowymi firmy ICONICS, Inc. Inne nazwy produktów i firm wymienione w niniejszym dokumencie mogą być znakami towarowymi ich odpowiednich właścicieli.