Automate 2022, „největší a nejinspirativnější přehlídka automatizace v Severní Americe“, se koná od 6. do 9. června v Huntington Place Convention Center v Detroitu, Michigan. Jak organizátoři akce naznačují: „Technologie se nikdy nepřestane vyvíjet. Vy byste také neměli.“ Také oznamují, že událost je „Zde pro průkopníky“ – tedy průkopníky technologie. Jako dvě společnosti, které jsou v popředí automatizační techniky, bude ICONICS vystavovat společně s Mitsubishi Electric, aby předvedly doplňková řešení a inovativní technologie. Automate 2022 je významnou technologickou událostí a zde jsou uvedeny jen některé důvody, proč tomu tak je.

Učte se od největších mozků v automatizaci a podnikání

Automate 2022 nabízí širokou škálu řešení „od automatizace s umělou inteligencí po osvědčené a opravdové dříče“. Účastníci se mohou učit od nejlepších mozků napříč průmyslovými odvětvími a spojit se s nimi za účelem sdílení znalostí a pokroku a vytváření sítí, aby mohli využít potenciál technologie. Mezi hlavní řečníky patří významné obchodní a technologické osobnosti, jako jsou: 

  • Daymond John, Founder/CEO of FUBU, Presidential Ambassador for Global Entrepreneurship, Star of ABC’s Shark Tank, and CEO of the Shark Group 
  • Douglas Stanguini, Executive Director, Vehicle Systems – Global Manufacturing Engineering, General Motors  
  • Marc Raibert, Founder & Chairperson, Boston Dynamics 
  • Rachele Focardi, Future of Work Strategist, Leading Expert on Generational Diversity, Multigenerational Workforce Effectiveness & Employer Branding 

Kromě těchto hlavních řečníků budou zahrnuty převratné technologické poznatky včetně „5 trendů automatizace ve výrobě elektroniky“; „Jak může automatizace podpořit potravinářský a nápojový průmysl“; a „8 tipů pro maximální využití automatizace“. Abyste plně pochopili důležitost a hodnotu akce, podívejte se na letošní program. Také pochopíte, proč budou ICONICS a Mitsubishi Electric na výstavě ve svých příslušných prvcích.

Proč jsou ICONICS a Mitsubishi Electric perfektní volbou pro Automate 2022  

Mitsubishi Electric Automation je extrémně inovativní, ale také pragmatická. Z těchto důvodů se společnost Automate 2022 zaměřuje na to, aby pomohla svým zákazníkům a ostatním zjistit, JAK a PROČ je společnost globálním lídrem, který umožňuje výrobcům originálního vybavení (OEM) i koncovým uživatelům inovace v oblasti chytré výroby, efektivity inženýrství a prediktivní údržby a integrované robotiky. ICONICS tuto společnost dokonale doplňuje v každé z těchto oblastí. Jsme globální vývojář softwaru pro vizualizaci, HMI, SCADA a energetická řešení. Náš software se používá pro automatizaci, monitorování a optimalizaci kritických aktiv pro různé obchodní sektory, jako je výroba, průmyslové procesy a automatizace budov, které běží ve více než 70 procentech globálních 500 společností se stovkami tisíc instalací ve více než 100 zemích po celém světe. 

Přijďte na náš společný stánek č. 1023, promluvte si s našimi odborníky a nahlédněte do toho, jak vám a vaší společnosti můžeme pomoci se všemi vašimi technologickými potřebami. Využijte také ukázky našeho softwaru kombinovaného s hardwarem Mitsubishi Electric a toho, jak vše dohromady funguje. Uvidíte příklady provozních panelů, které lze použít pro monitorování v reálném čase i pro řešení v širším prostředí výrobní efektivity. Naši odborníci jej propojí se dvěma zařízeními reprezentujícími kohezní procesní buňku aplikací Mitsubishi Electric LoadMate Plus a také CNC strojem. Když je budete společně sledovat, uvidíte, jak snadné je získat další informace o celkovém výkonu zařízení s několika doplňkovými výhodami, jako jsou upozornění na alarmy, monitorování řídícího panelu a prostoje a analýza kvality.

Budete mít také možnost hovořit se dvěma členy našeho týmu: Jothamem Kildeou, ICONICS Solutions Sales Engineering Supervisor, a Ryanem Leggem, ICONICS Mid-Central Business Development Manager. Mohou vám a vaší společnosti pomoci na vaší cestě digitální transformace ke zvýšení provozní efektivity, která povede ke zvýšení konkurenceschopnosti a úspěchu.

Technologie a její pokrok je budoucnost

Účelem účasti ICONICS a Mitsubishi Electric na Automate 2022 je pomoci vám a vaší společnosti určit pro vás nejlepší technologickou cestu k digitální transformaci. Budete „svědky budoucnosti, najdete svou výhodu a podpoříte svůj pokrok“ tím, že se dozvíte o všech nových pokrocích v automatizační technologii. Znalosti budou sdíleny a prozkoumány v rámci komunity automatizace pro rozvoj průmyslu a jeho podnikání. Učte se od těch nejlepších a prozkoumejte, co vám technologie může nabídnout, abyste realizovali svůj technologický osud pro lepší a prosperující budoucnost.

Chcete-li zjistit, jak ICONICS a Mitsubishi Electric pomohly některým svým zákazníkům realizovat jejich technologické posuny, které vedly ke zlepšení provozu, zveme vás k nahlédnutí do našeho online katalogu [Success Stories | ICONICS Software Solutions] a Mitsubishi Electric [Case Studies | Mitsubishi Electric Americas].